Szia, Hernaez Évi vagyok.

 

Okleveles copywriter, újságíró, szövegíró mentor.

A meggyőző szövegírást a spanyolajkú világ legjobbjától, Maider Tomasenától tanultam- az írást pedig a Szegedi Tudományegyetemen: diplomás újságíró vagyok. 

Imádom, ahogyan az ügyfeleim rácsodálkoznak és ráéreznek a copywriting technikájára. Azt pedig még jobban szeretem, ahogy a bevételeik is növekednek az én szövegeimnek köszönhetően.

Az igazi szívügyem azonban az, hogy a copywriting eljusson minden olyan kis- és középvállalkozóhoz, mint amilyen én magam is vagyok.

Éppen ezért segíteni akarok:

megmutatom, hogyan használd a szavak varázsát az online kommunikációdban.

A copywriting megtanulható. Mindenki képes rá- és ezt be is tudom bizonyítani Neked a CopyClubban és a kurzusaimon😊.

Gyere, tarts velem, és legyél Te is profi copywriter a saját vállalkozásodban!

 

 

 A betűk, a szavak: az üzenet - sokkal fontosabbak, mint amilyennek hisszük őket.

 

Az írott szöveg az internetes kommunikáció legerősebb közvetítő csatornája: mindenhol ott van, és lehetetlen kikerülni. Fordítsd hát a hasznodra!
Nem elég, hogy Te tudod, mennyire eredeti, mennyire különleges vagy, és hogy mennyi mindenben segíthetsz a termékeddel, szolgáltatásoddal. Jó vagy. A legjobb. De ezt meg is kell mutatnod!

Akár a weboldaladra, akár a blogodra vagy a hírleveledre szeretnél szövegeket: az én küldetésem az, hogy megmutassam, hogyan  hozz létre olyan tartalmakat, amelyek a Te saját szavaiddal és stílusoddal tükrözik, hogy miért is vagy ennyire egyedülálló. Tartalmakat, amelyek megoldják az ügyfeleid összes kétségét.


És amelyek segítenek Neked az eladásban -és a márkaépítésben.

Ismerj meg egy kicsit jobban!

 

A szívem sodort Spanyolországba.

Több, mint 10 évvel ezelőtt nagyon féltem ettől a hatalmas lépéstől, de az élet engem igazolt: a szépszemű spanyol ma már a férjem, és nagy boldogságban nevelgetjük a kisfiunkat. Van egy hatalmas boxer kutyusunk is, akit Marvelnek hívnak, és aki teljes jogú családtag nálunk.

A Sárrét fővárosában, Szeghalmon nőttem fel.

Egy egyszerű, ámde végtelenül dolgos családban. Mivel ezt a példát láttam magam előtt, a kemény munka soha nem ijesztett meg: már az egyetem alatt is négy helyen dolgoztam egyszerre, aztán pedig Spanyolországban elvállaltam mindent, amiben lehetőséget kaptam- voltam fagyiárus, lámpaboltban eladó, és repülőtéri csomagpakoló is. Végül angoltanárként kezdtem dolgozni egy helyi iskolában, de a szívem az írás felé húzott.

Félmaratonista vagyok.

Néhány évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy egyszer lefutom a félmaratont úgy, hogy előtte szinte soha nem sportoltam. Kisebb-nagyobb kitérőkkel kitartóan edzettem, a 35. születésnapomon pedig elindultam, és meg sem álltam a félmaratoni távig.

Imádok jókat enni és inni.

A spanyol gasztronómia a gyengém. Mindent megeszek, a tengeri herkentyűk a kedvenceim, és egy pohár finom borra bármikor kapható vagyok. Nemcsak fogyasztani, hanem készíteni is szoktam nagyon finom fogásokat: a konyhában 16 éves koromtól otthon érzem magam. A férjem 40. szülinapjára olyan 3 emeletes Sacher tortát csináltam, hogy azóta is emlegeti.

Ha szeretnél még többet megtudni a szövegíráson kívüli életemről, kövess a social média felületeken!