Így írj igazán jó weboldalszöveget!

179 € ~ 68 000 Ft

A weboldalad NEM csupán a névjegykártyád, hanem sokkal több annál!

Hiába a szemet gyönyörködtető honlap, ha a tartalma nem adja át a terméked és/ vagy szolgáltatásod valódi értékét!

A kulcs az érdeklődők meggyőzéséhez a megfelelő mondanivalóban van.

Az Így írj igazán jó weboldalszöveget online kurzus komplex tananyagában megmutatom, hogyan készítsd el úgy a honlapod szövegét, hogy a potenciális vásárlóid valóban vásárolni akarjanak tőled.

Ehhez kapsz azonnali hozzáférést:

7+2 modulból álló átfogó tanfolyam, ahol elsajátítod az ütős weboldalszöveg írásának minden technikáját.

  • Munkafüzetek, mert hiszek az azonnali cselekvés erejében. Ne csak hallgasd, hanem ültesd is át gyakorlatba a tanultakat! A munkafüzetek segítségével kidolgozhatod a tananyag részleteit.
  • 3 napos pénzvisszafizetési garancia: a vásárlás után 3 napig minden indoklás nélkül visszakérheted a tanfolyam árát.  

 

Ebbe a tanfolyamba belesűrítettem a weboldalszövegírás esszenciáját és a több éves szövegírói tapasztalatomat is.

Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy te is képes vagy olyan hatékony szöveget írni a honlapodra, amely támogatja az üzleti céljaidat, legyen az ügyfélszerzés vagy a szolgáltatási palettád bővítése. 

Alig várom, hogy megmutassam, hogyan!

Írj Te is olyan meggyőző honlapszöveget, amely hatására a látogatók végre azt teszik, amit szeretnél. 

És ami még ennél is izgalmasabb: figyeld, hogy ez milyen gyorsan látszik meg a bevételeiden is!

Amit a tananyagról mondanak azok, akik már látták:

Évi profi, és a tananyagai rendkívül gyakorlatiasak.Pont elegendő háttérinformációt tartalmaznak, hogy érthetőek és alkalmazhatóak legyenek. Nekem nagy segítség volt, hogy keretet és struktúrát adott, ami alapján elkezdhettem felépíteni a weboldalam szövegeit. Emellett pedig olyan tippeket és tanácsokat is kaptam, amelyek segítségév érthetően és egyértelműen átadhatom az embereknek, hogy mivel foglalkozom. Évi személyiségének és előadásmódjának köszönhetően rám is átragadt a lelkesedése és lendülete. A motiváltság és a kapott eszközök segítségével könnyebben tudom megugrani ezt a feladatot, amiért hálás vagyok!

Gerevich Niki

Évi tananyagai nélkül, biztosan nem lettem volna képes "egyedül" felépíteni, egy oldalt. A tananyagok nagyon részletesek, minden apró tippet- trükköt megkapunk ahhoz, hogy szuper szövegeket írhassunk. A legjobb, hogy nem csak az elméleti tudást adja át, hanem gyakorlati tippeket is kapunk, sőt a technikai részét is megmutatja.

Szabó Barbara

€179,00 EUR

Ha gondot okoz a rendszeres és következetes közösségi média jelenlét, akkor a 120 (+300) ötlet, hogy mindig legyen miről posztolnod című gyűjteményem pontosan neked szól!

Szerezd meg most 50%-os akciós áron, vagyis csupán 19€ -ért,  és felejtsd el az állandó posztolással járó fejtörést!

Ez nem csupán sablonposztok gyűjteménye, hanem olyan, a kreativitásodat beindító, hosszú távon is segítséget nyújtó ötleteket találsz benne, amelyek segítenek a márkaépítésben. 

A gyűjteményben nem csak közösségi média posztokhoz találsz ötleteket, hanem felhasználhatod a hírleveleid megírásakor is.

Most 19€ -ért.