120 (+300) ötlet, hogy mindig legyen miről posztolnod

49€ ~ 18 000 Ft

Mi minden vár rád ebben az ötletgyűjteményben?

Ez nem csupán sablonposztok gyűjteménye, hanem olyan, a kreativitásodat beindító, hosszú távon is segítséget nyújtó ötleteket találsz benne, amelyek segítenek a márkaépítésben. 

Olyan, kreatív, valóban működő témákat válogattam össze, amelyek felrázzák az oldaladat, reakcióra bírják a követőidet és kiépítik azt a bizalmat, amelyre az értékesítésben mindenképpen szükséged van. 

A kampánykommunikációd során is számíthatsz rá, mert többé nem kell kétségbe esve azon gondolkodnod, hogy vajon mikor milyen poszt vagy hírlevél kerüljön a leendő vásárlóid elé.

A gyűjteményben az öt kommunikációs pillérre támaszkodva szedtem össze a posztok ötleteit, mert ezek azok az elemek, amelyek támogatják a hatékony és eredményes hosszú távú stratégiai kommunikációt a felületeiden. 

Hasznosnak fogod találni, mert:

  • Mindig friss és releváns posztokat oszthatsz meg a felületeiden, így soha többé nem lesz kínszenvedés a tartalomgyártás
  • Előre, egyben elkészítheted egy hétre vagy akár egy hónapra a tartalmadat, így csak egyszer kell rá időt szánnod, amivel hosszú távon nőni fog a hatékonyságod.
  • A különböző témakörökben ajánlott ötletek segítségével megtalálhatod az egyensúlyt a posztok típusa között. Ezért nem kell attól tartanod, hogy túl sok edukáló vagy éppen szórakoztató tartalmat osztasz meg.
  • Nemcsak a posztolásban leszel következetes, hanem az előre gondolkodás, a stratégiailag átgondolt posztok segítségével mindig hű maradhatsz a márkád és a kommunikációd stílusához. Ez pedig növeli majd a branded ismertségét és megerősíti a célcsoportod bizalmát.

 

Többé akkor sem kell kétségbe esned, ha meghallod a kampány szót, egyszerűen fellapozod ezt a gyűjteményt, és könnyedén összegyűjtheted a kommunikációdhoz szükséges összes tartalmat. 

A gyűjteményben nem csak közösségi média posztokhoz találsz ötleteket, hanem felhasználhatod a hírleveleid megírásakor is.

Amit a gyűjteményről mondanak azok, akiknek már megvan:

Imádom ezt az e-book-ot, zseniális ötlet volt megalkotni, amiért nagyon hálás vagyok! 💖 Nagyon hasznos és már fel is töltöttem poszt ötletekkel az év hátralevő részére az excel-t, így ez nagy segítség volt és tudom, hogy jövőre is az lesz , bizony olyankor is, amikor kicsit elszáll az ihlet és nem vagyok formában! 💖

Schön Éva

Fantasztikus segítség a mindennapokban! A “120 (+300) ötlet, hogy mindig legyen miről posztolnod” e-kiadvány telis-tele van inspiráló ötletekkel, jó tippekkel, hasznos tanácsokkal, amik megkönnyítik a social media jelenlétet. Hónapokra előre tervezhetjük tartalmainkat, ami óriási könnyebbség. Csak ajánlani tudom!

Csondor Ildikó

€49,00 EUR